shop.nicoleburrick.com is online

FAQ

FAQ

Doen jullie ook aan reparaties? Ik heb een kapotte koffer en zou hem niet graag weg willen doen omdat het best een dure koffer is. Ik hoor graag van u!
+
Jazeker! Wij zorgen ook voor de dienst na verkoop van de koffer merken die we verdelen. U kunt uw koffer naar onze winkel brengen voor reparatie. Daarnaast is Nicole Burrick de hoofdverdeler van Samsonite en het enige repair center in Vlaanderen!
Hoi, ik heb een hele mooie leren tas. Is er misschien iets dat ik kan doen om mijn (leren) tassen langer mooi te houden?
+
Hallo, ja dat is er. Met de juiste verzorging kunt u langer genieten van uw tassen. Wij raden u aan om een beschermingsspray of olie te gebruiken. In onze winkel bieden wij diverse producten aan. Wij nodigen u graag uit om een keer langs te komen.
Hebben jullie ook andere filialen? Ik vind jullie winkel heel erg leuk maar heb niet altijd de tijd om naar Gent te reizen.
+
Momenteel hebben wij maar één winkel. Uiteraard zien we u graag in onze winkel, maar binnenkort kunt u onze producten ook online kopen!