Over ons

Nicole Burrick; Uw stylist voor een topuitstraling met de mooiste tassen, koffers en klein lederwaren.

Het begon allemaal toen Maurice Burrick ooit in Gent in 1920 besloot om lederwaren te fabriceren. Zijn kinderen deden ook mee. Terwijl zijn zoon Gaston Burrick verder ging met de zaak besloot zijn dochter Nicole Burrick dat zij zich als geëmancipeerde vrouw beter kon profileren door een eigen winkel te beginnen. In 1977 was het zover en kreeg Nicole Burrick haar eigen gezicht met een eigen aanpak. Een grote lederwaren en schoenenwinkel (meer dan 1000m²) en dit in de Gentse Meibloemstraat!

Maar tegenwoordig heeft Nicole Burrick veel meer aan te bieden…

De ruimste keuze in kwaliteitsmerken.

Met onze jarenlange ervaring en onze fijne smaak, stellen wij steeds een prachtig aanbod samen van kwaliteitsvolle lederwaren: Handtassen (zowel voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden), valiezen, klein lederwaren (zoals portefeuilles, sleutelhangers), schoenen, schooltassen, overigen (zoals foulards, riemen, en bureaubenodigdheden).

Daarnaast hebben wij ook een erkende hersteldienst.

Een goed team, goede service, ook met na verkoop en een ruim assortiment handtassen en valiezen maken van Nicole Burrick een aangename plaats om de juiste aankopen te doen!

Wij hebben de mooiste designertassen!

Wij houden van mooie tassen en dat is wel te merken! Met ultra feminiene details, bent u er zeker van dat u de aandacht trekt waar u ook heen gaat. Voor ons is een tas meer dan alleen maar een middel, een echte mooie handtas is het belangrijkste element van uw outfit en het object waarmee u zich onderscheidt van de rest!

Valiezen waar u blij van wordt...

Nicole Burrick biedt echte klassiekers aan, maar levert ook een feest voor de ogen door steeds nieuwe ontwerpen aan te bieden! Wij hebben een ruim aanbod van kwaliteitskoffers. Of u nu houdt van een mooi ontwerp of zoekt naar comfort en gemak; bij ons vindt u het.

Kwaliteitsleer voor de echte liefhebbers...

Wij hebben lederwaren van topkwaliteit. Wat mooi is moet mooi blijven en kwaliteitsproducten gaan langer mee. Kies daarom voor Nicole Burrick! Voel uzelf nu ook als een godin, met onze uitgebreide collectie van topmerken!