Algemene voorwaarden

ARTIKEL 1 - WEBSHOP

1.1. De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de belastingdienst (BTW BE 0416.990.726). 

1.2. Onze webshop voldoet aan alle wettelijke eisen met betrekking tot de beveiliging van je persoonsgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van deze gegevens. 

1.3. Wij verstrekken je persoonsgegevens nooit aan derden zonder hiervoor aan jou eerst uitdrukkelijk toestemming te vragen.

1.4. De Nicole Burrick webshop maakt gebruik van cookies, dit om de gebruikservaring te optimaliseren. 

1.5. We zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.6. We streven ernaar om je te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Mocht je twijfels hebben over de aankoop van een product, staan onze medewerkers je graag te woord.


ARTIKEL 2 - BEDENKTIJD

2.1. Je hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een product. Mocht je je binnen deze termijn bedenken over je aankoop, dan kun je het product in oorspronkelijke staat naar ons terugzenden of persoonlijk de lederwarenwinkel gelegen te Gent bezoeken om de inwisseling te realiseren. We betalen jou het bedrag van het product niet terug. De terugbetaling gebeurd a.d.h.v. een waardebon t.w.v. het geretourneerde product. Jij betaalt de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. De oorspronkelijke verzendkosten van de bestelling worden niet terugbetaald.

2.2. Producten die aan ons geretourneerd worden, moeten voorzien zijn van de originele verpakking.ARTIKEL 3 - DE OVEREENKOMST

3.1. De overeenkomst tussen de Nicole Burrick webshop en de klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn met de algemene voorwaarden en de bestelling heeft bevestigd.

3.2. De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

3.3. Je bent als klant verplicht je betalingsverplichting aan de Nicole Burrick webshop na te komen. Je bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van betaling.

3.4. Nadat je tot aankoop bent over gegaan, ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging per email van je aankoop.

3.5. Je bestelling wordt binnen de twee dagen na ontvangst van betaling verzonden. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij je hiervan schriftelijk op de hoogte brengen, en een alternatief voorstellen.

3.6. De levering van producten in het buitenland duurt langer dan een levering in België.

3.7. De verzendkosten zijn zichtbaar wanneer je tot de aankoop van het product overgaat.ARTIKEL 4 - DE PRIJS

4.1. De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn inclusief BTW. 

4.2. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden zichtbaar wanneer je het product hebt toegevoegd aan uw winkelmandje.

4.3. De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens je aankoop. Je betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan je bevestigd wordt wanneer je elektronisch akkoord gaat met de aankoop.

4.4. Wanneer je een product koopt tijdens een periode waarin geen actie of promotie geldt, kom je achteraf ook niet in aanmerking voor korting.ARTIKEL 5 - VERZENDING & KLACHTEN

5.1. Je bestelling wordt geleverd met GLS. De Nicole Burrick webshop kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor tekortkomingen van GLS. Standaard wordt de bestelling niet aangetekend verzonden.

5.2 Als leveringsadres kan je het adres van Nicole Burrick opgeven. Je zal gecontacteerd worden door één van onze medewerkers wanneer je pak geleverd is. 

5.3. Klachten over het product zelf dienen per mail aan ons gemeld te worden. Beschrijf je klacht zo specifiek mogelijk. We behandelen je klacht zo spoedig mogelijk.


Uiteraard hopen wij van harte dat je veel plezier beleefd met je aankoop!

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.